Ny info inför besöket

Hej!

Observera att returnera tillståndet för fotograferingen gärna redan i morgon fredag, men annars på måndagen efter sportlovet. Observera att ni ska göra det såväl om ni ger lov för det som om ni nekar tillstånd.

Vi åker med buss tillsammans med Bennäs och Överesse skola tisdagen den 4 mars. Bussen hämtar oss direkt 8.20. Det är viktigt att alla kommer i tid! Vi kan inte vänta om någon försovit sig.

Vi har med oss en matsäck till alla elever, men vi får inte varm mat den här dagen. Eleverna kommer att få en fastlagsbulle också. Det är tillåtet att ha med extra mellanmål i form av frukt om man vill.

Dagen avslutas klockan 14 varefter bussen återvänder. Lappforstaxin kör hem eleverna till Lappfors och Norrbäck kör hem Storgjutoeleverna. Eleverna är alltså inte hemma normal tid.

Jag har fördelat yrkena efter bästa förmåga. Det har blivit lite ändringar nu när jag en gång till granskade listan och matade in yrkesvalen. Så observera ändringarna. Här är listan

På måndagen går jag ännu igenom vad som kommer att hända under tisdagen. Jag har ju inte varit med om detta förr så vi är alla nybörjare. Vill man själv läsa mer om vad som kommer att hända så kan ni läsa i Lärarens Handbok. Kolla i innehållsförteckningen var ni hittar info om besöksdagen. Det är alltså inte nödvändigt, men vill ni veta mera kan ni läsa mera där.

Du kan också få mycket mera info från http://yrityskyla.fi/se/ eller gå in på deras facebooksida www.facebook.com/yrityskyla

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )