Toppendag med innebandy

Det var ännu en gång en fröjd att vara med Bäckby skola på innebandyturnering i Nykarleby. Inget gnäll, bara glada miner när alla kämpade väl. Det är alltid det enda som är verkligt viktigt! Jag är glad och stolt över att få vara deras ledare!

Resultaten överträffade också långt mina förväntningar! Pojkarna spelade idel jämna och fina matcher! Vi vann en match och spelade en oavgjord och resten förlorade vi knappt med ett eller två mål, bra gjort!

Flickorna var rena målmaskinen när vi spelade i lilla salen. Sedan blev det två jättejämna drabbningar i semifinal och bronsmatch. Först spelade vi oavgjort 0-0 mot Vasa Övningsskola och sedan 2-2 mot Oxhamns skola. I bägge förlorade vi sedan straffläggningen, snyft, snyft. Nästa år om vi åker kanske läraren kunde träna lite straffläggningar också med eleverna 🙂

Nu finns många foton – tack vare Annette. Jag hade lyckats glömma kameran i skolan så hon fotade med I-paden som inte klarar av det svaga ljuset i hallen, därför är bildkvaliten inte bra om någon undrar.

Foton hittas under foton och film under film

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s